YouTube Live is not working.

Normal YouTube videos can be played correctly.

Therefore, there might be some issue with VRC_SyncVideoStream and YouTube Live.

This is my output_log.txt:

(1)2019.01.16 02:50:10 Log - [VRC_TriggerInternal] 632.9056 SyncType_LiveStream via OnInteract executing [SendRPC (False, 0.000, 2, "StreamParent", SetSyncType, 147)]

(2)2019.01.16 02:50:10 Log - [Network Processing] RPC invoked SetSyncType on StreamParent for sunasaji

(3)2019.01.16 02:50:14 Log - [VRC_TriggerInternal] 636.2822 NextButton via OnInteract executing [SendRPC (False, 0.000, 2, "StreamParent", Next, 0)]

(4)2019.01.16 02:50:14 Log - [Network Processing] RPC invoked Next on StreamParent for sunasaji

(5)2019.01.16 02:50:14 Log - StreamParent play index: 11

(6)2019.01.16 02:51:06 Log - [VRC_TriggerInternal] 688.8391 PrevButton via OnInteract executing [SendRPC (False, 0.000, 2, "StreamParent", Previous, 0)]

(1)-(2): I set "SyncType" to "Livestream"

(3)-(5): I pressed "Next" button and play index:11 (Live URL: https://www.youtube.com/watch?v=Bszm6XDdygY)

But the stream is not played, video screen remains black.

And I tried to use YouTube Live streaming in some worlds, such as "Movie Theater 3D 16x9" or "Tsubokura's Home" or "Cinema Home In Space".

Then, all of them could not play YouTube Live, but can play normal YouTube videos.

My environment data:

OS: Windows10 build 18312

CPU: Intel Core i7-7820HK

GPU: NVIDIA GTX 1070

Mem: 16G

VRChat: Build 689, 2017.4.15.18523, 2017.4.15.6113371

youtube-dl: 2018.12.17.0